搜索

[东莞] 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩

寻日过去熊猫间场、啱好撞睇到熊猫场搞舞花街活动、CHING好多、所谓人山人海!/ ?+ E# ~' K6 a* S5 u( U
讲真我唔系好钟意呢滴场合,有滴不习惯……: V# O: w+ [( D# O( u
熊猫带我系最少客人既地方角度睇!我既视觉范围可以睇到十几条囡
8 j& |' U  K  k; o% b 难以下手,熊猫推荐一条風騷之王NO.833、系既無錯,都未入房見面就摸摸我細佬5 m* c+ O' `5 d
可惜就系生的一般,睇起身都幾后生!我想熊貓既然敢大膽介紹應該服務無錯吧!
. F# _, J! q3 w 唉…算啦,反正唔想去争,而且熊猫又系甘樣個樣介紹點樣好。试下啦!8 K  _# d8 A8 p. B( e( z8 ~
% l* P5 A& Y, G( `: ]
囡囡带我入房,呵呵呵!过程果然疯狂,难道呢个就系传说中既風騷大王
6 ~+ I% }: B$ H7 z9 [% @# Q 一流程IOS服务都好好服务!前後都一齊沖涼, 沖涼用對波磨晒全身真係好正, * i0 ?- O$ `; Q+ ?
上床吹簫食旦瀨袋底做到足, 上套到我發威, 小到佢面紅氣喘, 叫聲不絕,
9 O2 q0 @$ s- e到最尾佢仲狼過我, 反壓我主動騎上黎, 騎到自己個身拗晒後, 揸住佢對野比佢坐爆左
" c# ~- s- z2 ^ 呢次…囡囡搞到我真系服佐
9 E" Z( E- c/ N+ u! g 活動期間拍到滴相片,分享下俾大家欣賞一下!!!!

/ y7 |. S0 E% Q1 }" }/ C: e* |2 ~9 I1 r1 Q, k( c+ H

. T$ j9 W+ H3 Y9 F; e6 w7 p6 W/ \- V, [7 P4 ~$ f* M5 Y
3 q) F1 B' P9 ]
+ N8 x  }- x7 f- I  X9 @
( D+ j  e& N9 ^3 k. [
; R& F. Y7 T% ~7 k' o( G, W% n
5 ^) t$ ~" X8 ~% s

' I- z; F- a  p( e; `( a0 f# @7 F  Q4 D3 h7 ?, R

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x