搜索

[东莞] HH熊猫度又一次寻欢记.值得一试

寻欢时间:2013.5.56 M" W1 X$ m/ V# l
寻欢场所:HH国际
3 n2 x6 P, M- V0 x/ V接待经理:熊猫
0 w  y8 ~2 M; g, _) a个人意见:经理招待热情.女孩素质高.价钱主打在750和850.' D  m% m" t" T) i. S
环境意见:五星酒店,房间够大,地板有点旧, H1 e# Y5 i& s

( Z- U8 @; j8 s依幾日搵無到嘢吃.細佬硬挺不時傳來陣陣酸痛,下定決心出去輼食.聽講HH依幾日來佐好多囡囡.立刻給電話熊貓訂間房,出發40分鐘到.熊貓仲系像以前甘,好熱情接待....最后拣件6字头既新囡!!!750元全包接下黎入房帮正事!囡囡同我除低啲衫,跟手再自己除,衰到仲要係坐喺我細佬度除上身添,搞到我興奮到不得了,
- t" c! ]; \: W- ^( ?3 y' u之後喺沖涼期\細佬一路冇辦法平復落嚟,囡囡同我玩水蕭又幾咁落力哦,
4 M6 g/ i5 G' g0 w4 m差啲就喺水床上畀人做底咗添,上返床度做服務,抹干身之後囡囡著返對絲襪,跟手幫我做服務,最緊要一點就係,囡囡用佢對腳係咁磨我,
* `4 A, w# n9 A細佬唔畀你吹起都畀你磨起啦,服務做得咁上下,我嘅情緒更加興奮咗,除低一半嘅絲襪就著雨衣上馬,明顯感到細佬嘅一陣熱力,真係好有沖勁,情緒更
6 L! y6 m9 a2 U; `高漲,淨係對住啲鏡玩狗仔式,真係超正,大概堅持二十幾分鍾度,就順利交功!. w- Z/ V4 ^0 ]' _! F
HH呢排主打5同6字头滴囡囡,甘日睇到有成40条,可食率一半。听滴CHING话近排CP桑拿涨价得厉害,我个人觉得HH价钱都可以接受,但系有HH天悦个别红派升得好厉害.大家自己揸主意啦,小弟玩既场地吾多,觉得价钱都差吾多...最紧要系要玩得开心2 m9 F0 h0 G' y  M2 b
% x" w9 J5 d: C& V6 s8 h

* ]% P" O# L+ I" F

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

相关帖子

订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶
回复看图!!!
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
不错  哈哈哈哈哈哈
一套照片,能发几十次广告帖,真是佩服了。
确实值得好好看看
good!!!
仔细看一下
最新图文