搜索

[东莞] HH熊猫又一條嫩白細女、滑滑好服務

聽論壇滴CHING話呢排天悅黎佐好多新囡囡,時不時又要去睇睇!難得今日心情好,決定上去睇睇
5 O- k3 a" @1 {約佐天悅熊猫花街時間見、因為他話花街時間囡囡比較齊!差唔多五點幾啟程過去、到天悅時間系18點搭半
2 K4 x* e1 x; s. M等做成半個鐘終於開始、好像系度罰坐甘!!!一睇才知天悅換佐新裝,囡囡真系多!睇佐兩圈揀佐件細女5582 ~7 e7 r# ]2 t) e, c5 ^+ t
/ |) P. p4 b# W$ l1 v( ], k3 l
細女帶我入房。熊猫幫我安排佐間氣球水床房,她話水床房服務全而且好。入房之後,細女俾我個擁抱。跟住伸手摸我細佬,細佬無爭氣硬佐起身。點知呢條女同我玩勾引,當我沖動想摸時,她刹時間推開我,話要俾我跳咩豔舞俾我睇。叼…都到呢份上了。仲睇咩豔舞,我沖動撲上去。黎一個快手炮。亂摸亂脱,都亂插佐上去,第一輪回好快15分鐘。到做水床,沖涼幫我搓背。然後又吹佐起身,由於靚女吹功太好。細佬無爭氣,給催爆佐.返到床上,本身系其他細女系無想搞了,看到依細女太過活躍,皮膚又白.我決定來一次世界大戰,依次我要成主動着.一口氣推細女上床.從上面一直親下面.黎回換佐有七八個姿勢,終於搞定了!!!7 @4 l6 r6 C( u; F  O; e( ?# b
夠鐘出黎系前臺買單先知今天天悅做全場減免一百既優惠!買單走人3 u9 m3 {( j/ r7 p% e. U6 S
6 t5 o8 u0 m# G

' h- K2 v- {/ c5 C+ Y8 _0 B! \! W, l
- X9 ?8 ]* Z9 g  R( p& @8 M8 V4 ]; ?5 H; b" B. a' h

+ C$ U, l" }; P- ?) V
: i) }- w" b' v2 w( H& m# O + E4 `4 @8 X: j( @

$ T+ P& |6 ]  f$ I/ z# q ( q" d" P3 Q. K4 u
1 O# O" a' I2 C; [! q1 u
: s( m2 i3 q. ^, S7 R% p1 {# S

' |* ^6 Y5 p( s% J4 }( E6 m& z7 \ + R! }' B- p: d
( _7 B7 q) N! k8 j- g/ C* _
8 K( ]5 \% e/ R
9 L4 |, Z& R) s) \

7 ~! H: A. B6 J  V" u% U
! J# b; e$ O/ i' m' o4 S6 ~
- a1 C( F, ^) q# g* W) ]
& m: k0 A8 }1 Z, Q: r0 N ) t0 |5 y) e/ B4 f
( F2 ?! Q) o/ y0 ^) d3 H9 G+ u

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容 !
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
还可以啊
好好好美美美
最新图文