搜索

[东莞] 熊猫间场586後生調皮,小弟以助人心態過去激情調教一番

上次試過天悦,滴老死都話ok之後,早兩日再接再厲再上征途.一行四人到常平後先醫肚夠皮後揾番上次個經理熊貓訂房 安排埋架公司車接我地!一路睇滴熊猫的微信相册、睇到一个竟扬言妹妹痒痒,要CHING调教.睇到條都幾後生,夠正!叫熊貓幫我BOOK條囡NO.586。
7 s. T1 ~5 {. @$ ]& i十分既路程黎到天悅!熊貓帶我滴老死去睇囡,我順便過去睇睇.可能係星期五關係  雖然囡囡唔算話少!但係見到唔少客陸陸續續入尼.

6 _# p+ u* H: m0 u) E; f' X1 \5 \
' e3 k( g" Y1 a6 ]& }
; e4 }* E9 _; c
. C  s. b3 U* i1 y  B- z3 R
  N3 h4 P& E7 Z& `5 I% W' `2 _! B睇三排之後,我booK條囡過佐黎,囡囡帶我入房。之後問我要唔要跳翻Part舞先?我話唔使啦,我一手就揸住條囡既頭,推向我支搶度度,囡囡都好識做.
# ]6 ]2 C, c- L2 Q  h囡囡的眼神直迷離。KB咗一镬,出咗子彈,其實招式都系大同小異,最重要就系態度同埋肯唔肯出功又出力,。。   之後仲幫我介紹天新出既服務,制服誘惑:系呢一刻開始我就系你既護士長、警察情人、虎豹等等……   
& \9 o# v& H: a/ X" h
& U, b, W" U; F# t0 C# T

" t; v5 \, |- f- Q  F總結:條囡夠後生、服務夠落力、皮膚夠滑夠嫩、只不過真系有滴調皮,機會留俾下位CHING去調教啦
- _% f. W8 a7 Y* F+ I* C
/ Y4 W* e8 d# S+ `7 c& N3 ?

" c6 _+ b- W! C4 I1 {
( \4 {$ @6 ^0 l7 y4 S% z$ y
7 h$ H0 B+ n3 j5 h; m8 W- p
2 j8 T! N/ E/ P3 s$ k/ ^5 b: M2 N8 H* u% B/ ?! w( R5 @
借熊猫张相片给大家分享一下,条女真的很正点
$ }2 u8 F/ G4 T7 \8 x. {: g& g, Y% }& ]* J) p

$ N* d7 M% d" A' h
8 y6 \! X% p: C0 Z# _$ t

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
这妞挺漂亮啊
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
又有新货了
精彩预定热线:15820804888
最新图文