搜索

[东莞] 熊猫间场586後生調皮,小弟以助人心態過去激情調教一番

上次試過天悦,滴老死都話ok之後,早兩日再接再厲再上征途.一行四人到常平後先醫肚夠皮後揾番上次個經理熊貓訂房 安排埋架公司車接我地!一路睇滴熊猫的微信相册、睇到一个竟扬言妹妹痒痒,要CHING调教.睇到條都幾後生,夠正!叫熊貓幫我BOOK條囡NO.586。
) }! q& V) Q: G7 k% |十分既路程黎到天悅!熊貓帶我滴老死去睇囡,我順便過去睇睇.可能係星期五關係  雖然囡囡唔算話少!但係見到唔少客陸陸續續入尼.

$ {4 V) j8 Y9 y0 ^
( w8 n( Z1 c4 E1 p& {3 f- g% O0 V/ r4 u0 D/ n6 b3 u1 }4 j

% {3 w: t" U# X+ v$ \, d
% W5 |# m# u9 c) F睇三排之後,我booK條囡過佐黎,囡囡帶我入房。之後問我要唔要跳翻Part舞先?我話唔使啦,我一手就揸住條囡既頭,推向我支搶度度,囡囡都好識做.( e" o+ u% U/ n
囡囡的眼神直迷離。KB咗一镬,出咗子彈,其實招式都系大同小異,最重要就系態度同埋肯唔肯出功又出力,。。   之後仲幫我介紹天新出既服務,制服誘惑:系呢一刻開始我就系你既護士長、警察情人、虎豹等等……   / A, H. m7 q8 ^3 E

/ `9 ]  o. T, [4 o3 Q; d; a8 Y" b3 d
總結:條囡夠後生、服務夠落力、皮膚夠滑夠嫩、只不過真系有滴調皮,機會留俾下位CHING去調教啦
, G6 c+ K) o$ O# D

4 }% f/ |5 T+ C, L6 _( s* C
: C) {  W* L! t. y/ [- l6 T6 D1 D
% u& F$ b; P, e2 i: p, K: J) C7 l9 v& J. @! Q/ V

7 V8 c3 n# A5 _: _- {8 h5 B/ z- h. x9 Q4 I9 @: J: H
借熊猫张相片给大家分享一下,条女真的很正点
; N) i* @- E* j6 E& f4 Q% F
" [+ M# `' }, j
6 H) @9 \* x9 V' [
& U; P2 m$ |7 h2 y" P

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
精彩预定热线:15820804888
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
又有新货了
这妞挺漂亮啊
最新图文