搜索

[东莞] CP熊猫度新出“功夫骚”幼女818,值得一试

本帖最后由 蒲恶狼 于 2013-7-21 03:30 编辑 : C9 w  Z# e" D/ y; ]6 i: W
6 b# K0 ?8 k- w
今日細佬時不時提醒我、它餓佐!向我發出求救信號……$ G  O( E8 Z9 X7 p, D6 ~
哎,既然係甘!決定北上熊猫度會一會熊猫推荐既风骚型小点818
6 G5 }0 B0 b) Q9 I0 j5 d0 x立即請假埋飛北上天悅,call定經理訂好房間留住818俾我
0 D5 q% s. ^" G2 l 黎到CP上到熊猫度。熊猫經理早早已經叫好囡囡拿好房間等住我。S21號房# p0 F- Z3 Q$ D

X. W1 O" i9 q入到房間睇我囡囡已經鋪好床單叫好飲料睇住電視係到等緊我!
) a8 F& U& g1 n 囡囡立即起身幫我接行李更衣!行近一睇,囡囡真係幾掂,皮膚好白、啵大腰細。睇上去真係好風騷
" O% ^+ D. K/ o3 c 有天悅風騷之王909有過之而無不及……一個字“掂”
4 b* ?. J- e* p+ @3 E* h之後照常服務,講真招式以我SN年紀7嵗黎講唔有邊种招式沒試過…- Q+ N! ^9 j' u' R( _4 l3 a# r% O
最突出一點就係囡囡既投入程度,呢條確實有她既絕活!囡囡好主動要去換招式
0 W3 J/ z4 F# V6 R3 F 重點既係、她不像其他囡仔甘做滴敏感姿勢要你出水快滴!囡囡會計好時間去主動換招式  J# ^7 @, C2 G9 O( T
讓你持久去享受做愛真正既快感!我覺得呢她有炤既絕活“潛龍游水”8 x( F# J; [8 U2 v/ H& C4 u0 U
呢招能讓雙飛慾生慾死……慢慢感受囡囡陰道流出既婬水

4 `; k! q. I* V0 x* j. s
( a# W  J0 R; j, v4 R: \
游客,如果您要查看本帖隐藏内容请回复
; s; m# k: K' ^( Z$ ?6 v3 ~

0 b2 q' z5 x: \6 k
# t9 C; I9 @$ X  n

- P: y, D8 \! c( X" W- u

- \$ C7 t7 q9 Y$ f6 \6 J" v
1 L* `0 ]- n% y6 V8 g# Z  q, r
) c2 _; M- B$ M$ e, H8 _

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x

818号波大腰细翘臀,值得一搞!后花园能插吗?  发表于 2013-7-18 15:37
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
订房时说明是蒲友会员将获得更好的招呼,提供用户名给经理升级宝石贵宾,不需要回复即可看隐藏贴!
最新图文