搜索

[东莞] 闭关半月,终遇极品。【桑场得意,商场失意】5.1特别行动

体验时间:2013-5-1  
- Z% z6 P9 H) I) y; o# {, _$ X2 \& }: O
体验地址:东莞常平JL休闲 光头陈(有专车免费接送)  
& O3 Q" M$ J- i" r
消费项目:东莞ISOYW SH ,斯袜制服诱惑8 [+ b: `! g2 p9 _" g# t0 {: d
消费价格:500600650700,800,900,1000大洋  6 F% d. u# V" N' y
环境设备:其他房间有80,新娘房有90  (钢管舞台拆掉了)8 l+ T$ O. e/ d; L
技师号码:98X(号码暂不公布,得知最近身体不适,希望早日恢复)
$ K5 d7 |0 @8 c' a3 j# R) D
技师数量:50-60
, J% H$ r8 ?4 ]1 ~+ z/ X3 D* p
技师素质:70-90(整体素质还行)  # ]9 q, h9 f5 ~6 L/ `. C
咨询QQ1468800723
0 G0 u; |* N4 E$ L* h& {% b3 b2 l# {- a% f7 e' F
9 Y+ i9 P7 W/ s
- g8 M! ?1 [9 P* v
废话少说,进入以下精彩内容。
" S- @8 e& d+ T. p/ ~
" _  K# M6 s- g% V6 l% N" o
一.        费尽九牛二虎之力,历尽艰辛终达圣地: ?6 R; A1 W$ V8 a
$ o! f2 n! {; a" r1 }3 y* o
由于前端时间忙到阿妈都唔认得,导致捻女仔的时间都无。之从4月中下旬同好友jasonjoetf一会之后,大半个月都系屋企闭关修炼(一个系忙,第二个系始终揾不到理想的js,有点对sn失去咗兴趣),姓浴不强。期间先后多个好兄弟组团出行,我都系有心无力。) W) \$ @8 i# w9 e9 [6 W/ [
3 H# Z9 ^+ H: h2 O+ J( \
话说当天好不容易忙完手上的事情,突然间精虫上脑,毕竟大半个月唔xx。就系群度揾兄弟朋友睇下有唔同行的(本人去dg绝对唔会一个人去)。好不容易揾到个小兄弟,话想去。因为我对拒唔系好熟,非常时期,当然系要小心使得万年船啦,所以问咗拒一大堆问题,结果得知拒未去过dg,一开始真系唔敢同距一起去,万一带咗个便衣就大件事咯。后来睇咗拒空间,确认小兄弟阿达点睇都唔像jc,就约好一同奔赴cp,当时去边个场都未捻好。' q2 [* J- C2 e% X; K+ C
* |8 L$ g. q* ^; j8 M4 }0 {
本人出门喜欢洗白白,干干净净出门,加上系q度盘问咗拒一大堆问题,所以耽误咗好鬼多时间,出门果阵差唔多7点,阿达话火车站和谐号唔咗,于是钱都唔去提就打的飞奔去火车站兜埋拒一去杀向东站,结果真系老天考验我地,去到花园酒店塞车,眼见再等落去又赶吾上东站的末班车,于是落咗的士去坐地铁,其实当时我都知道应该赶吾上东站的末班车,就提议要唔要去我广州个主场人民中路的伊健休闲,好在小兄弟意志坚定(唔系就唔咗下文咯),结果不出意料到咗东站又迟咗。马上我地两个去东站H出口干休所去拼车。由于本l经验十足,所以杀价后每人70元,另外一个猪头去mb花咗120元。呵呵!. S$ q' V1 T, \! C" v# @

; l6 L7 G$ @/ E6 D2 a5 j- `/ C
老天对我地的考验仲远远未结束,途中大雨倾盆,雷电交加,真系好似万里长征甘刺击。另外一路上就系度捻去边度,毕竟阿达第一次去东莞,又系跟住我,当然要为小ly着想等拒可以体验到真真正正的dgISO。考虑了一阵,最后决定去tftf由于种种原因已经2个月唔去),所以就联系咗tf光头陈,在反复确认安全,js,价格等各方面问题后,决定就去tf
- y5 \* z3 e3 a% i6 M) \6 v
7 U9 p# c0 a# O% ~
花咗大概一个几钟,差唔多去到常平市区,老天爷可能系睇到我睇去tf的决心无比坚定,突然间雨就停咗,当然都吃了一惊,好似变魔术一样。司机大佬去到tf唔多识去tf,打咗几个电话问光头陈,好不容易抵达tf。当时已经系晚上10点左右。
* L3 x# t. X4 d' \& U+ D3 s' \6 Q8 D* B
二.        苦尽甘来,光头荐正野" z& U& w# R* q5 j( i$ U0 S* \
2 Y4 W9 g( }! l- J" [
到咗之后,我地马上就去到房间,不久之后就入咗黎3-4js,期间第2-3批有一个js光头话适合我,当时我睇拒都几好,样唔错,就拒啦。费事见到我唔想见到的人。阿达就落咗去花街捡女,过咗一阵拒都捡好,甘就马上关闭放狗,鸣笛开波。3 O5 w, o& y; h
8 Z: [# C- T2 g) o1 H/ o
女女系98X号,样唔错,可以打90分,身高160,身材唔错,眼神几勾人,jiao床一绝,同拒xx好鬼死有感觉,波波偏少,但系ok。一只手有个纹身。刚入行1个月左右- q1 U" z" h( ?& G# ]

" U& ^' D2 G. t0 u
其实我捻住都1点几啦,js都上咗好几个钟咯,应该好累,加埋我地过到黎都有小小累,捻住都系唔会有咩惊喜嘎啦。但系唔知道系唔系js对我有feel,一进来就好鬼热情喔。先黎过热情的拥抱,js到处亲,过程中发现js好中意打K轮,同阿达果个差唔多。(平时唔feel你要我都唔敢)。4 r& l9 e) F- _  M" i4 X5 ]* f1 L

6 |4 e. I1 M7 k4 t5 m
跟着就系KB咯,tf的例牌菜。我就唔写甘多拉。期间对其上下其手,js都好听话给配合,好友女朋友个feel,第一印象唔错。老实讲如果唔系阿达系度,果晚我一定会包夜(已经打电话话要包夜,后来念下都系取消咗,费事扔下阿达唔理)。
  v5 k- b/ F; b3 W3 {7 ]. X( D3 a" F8 }* e, d
可能系距对我又有feel,我对拒又有feel,大家从上钟一直到水床过程中都几好倾,可以话系眉来眼去,眉目传情。水床都系果点嘎啦,又省略不写了。不过要提提就系js都好体贴噶,知我冲完凉怕冻,就出去关咗空调,另外服务做到好到位做都足,我越是叫拒唔系做,拒就越是做得起劲!要赞赞!$ c7 u4 V  ?3 B! t3 W! V* T
: k& L# g4 B, _5 ]
跟住当然系翻到床上拉,先系背部服务咯,都系果点嘎啦,然后就系正面服务咯,去过都之多差唔多嘎啦,继续忽略。
4 I- ?+ A) _/ ^; R  q0 n! x7 V( r# a; i6 e# N6 ?- u
下面就系精彩部分啦:
% o: ?: G9 N7 o3 j" r
4 l; G  ]! Y7 k$ D) I# g- U
拒搞完我之后,到我搞拒了喔,我发现拒好鬼中意我咬拒波波,死甘叫我咬,仲话大力点大力点。。。好舒服啊好舒服啊。。。。不要停不要停额。。。但系我睇得出拒系唔系扮野咯,真系好鬼投入。后来拒话做js又可以赚钱,又可以xx,所以就做入行,我睇距真系乐在其中。唔知系唔系其他人上拒都系甘有feel呢。因为好多js可能系上咗好多钟,所以下面都系无乜水,但系拒就唔同啦,下面真系河水泛滥,真系令我惊喜万分,甘夜都有好货色,真系不枉我千辛万苦到此一游,后来我两只手指在里面漫游,边插边咬拒波波,搞到拒好鬼有feel,拒仲鬼配合我喔,死甘同我打k轮喔,拒只手仲要自己自摸,另外一只手指挥我两只手指一进一出添,真系好投入,最后几乎搞到拒朝吹。& m% l0 [) `0 u! w
# u$ A: d; H' ]
跟住大家都好鬼有feel喔,就无忘记戴套就插咗一阵先记得,真系东莞第一次咯。同拒xx都好鬼有feel,拒jiao床真系好浪,绝对唔输俾日本果点AV女星,起码拒俾我感觉好鬼真实。然后又边xx边要我咬住拒bobo喔,拒就好鬼有feel系度叫,然后又到处亲,死甘捻住我同我四甘打K轮喔。最后在共同的高朝中结束了战斗。
: n0 k7 D2 p  V' M" P
过程中拒话同我服务好轻松,好有感觉。拒整个过程都好配合,好听话,又好体贴喔,然后又会叫,眼神给勾人,真系难得揾到一个合自己feel,拒有对我有feeljs。所以毫不夸张甘讲,这个js的整体素质可以打95分以上。是我三年来上过感觉最不错的js
5 @* v1 [8 j. |
/ ?7 K3 R- l. U9 T
三.        落钟后记+ D- v5 f6 Y: i# [
5 B$ Z6 B7 p- B4 v
甘有感觉的js 又点唔忘记炒牌,当然记得手机号码同埋拍照留念啦。Js都好配合,一一答应,但系未经拒本人同意,今次我就唔放露脸照啦,要尊重人地隐私噶嘛。
0 K0 ~/ p# k' m# W9 g  |& A& \2 Q; L+ G( Z0 E" b
之后就同阿达在房间吹咗一阵,拒果个85X感觉都好唔错,仲大演帽子戏法,真系佩服佩服。本ldg甘多次都未试过大演帽子戏法,实在是不服老不行啊!之后有去路边吃烧烤,东扯西扯,一直吹水到天光,又翻房收拾了咗一下,再倾咗一阵就赶往火车站早早的翻屋企训觉。
% w6 n' [' m! U3 z) \  R
) G# P" J7 K: ]7 P( x
四.5.1-5.7这周倒霉男非我莫属. A, p; M; V2 p. W5 F

7 k$ C' t; K  w' t6 d, A
收获咗惊喜,唔知系唔系乐极生悲,接下来这一周真系倒霉到你无信,当日5.2下午手机离奇坏左,仲要偏偏坏了通讯录和通话记录,搞到我炒作98X的号等于唔炒,唔咗拒的号码。心里顿时失落的一大截。好在拍下的几张招牌得以保存。
, t1 m2 v) }: c  T4 s, l7 Z2 b; j2 M6 X5 ^5 d+ ^
这一周除左手机坏咗,手表又坏咗,然后挂住买手机同埋买手表,搞到没时间睇股市,结果股市大跌,一下子亏了几w。真系黑仔到唔野讲。上周真系诸事不顺!好多业务都遇到了问题和障碍。
2 U) x- F+ R1 `7 Z: k& j# X7 K% p) K8 x  ]' r
五.        得知98X这两日唔舒服,再此希望您早日康复!' X/ k" h1 m' g6 _

6 {2 f, I3 n0 ^0 \0 w% ~9 v% J
本来打算再去揾拒,点知人算不如天算,拒唔舒服,唉!我又唔咗拒个手机号码喔,只能寄望它早日康复!哈哈!我还会再去找你的!千万别不干了。阿弥陀佛上帝保佑你平平安安!. {8 q) P9 G) G* P1 V1 I

* w2 ]8 {6 l% I$ k! G% W2 f& b
最后要多谢下个光头陈推荐咗个合我口味的js,熟悉我的人都知道我向来要求严格,所以这次整体打分在95分以上,当然不排除js存在个人喜好问题,不敢保证人人去了都会受到同等待遇!
" h& `3 b% c  j

本帖子中包含更多资源

您需要 登录 才可以下载或查看,没有帐号?立即注册

x