标题: 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩 [打印本页]

作者: p神    时间: 2013-4-22 18:28
标题: 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩
寻日过去熊猫间场、啱好撞睇到熊猫场搞舞花街活动、CHING好多、所谓人山人海!
3 n  f  z7 C/ G 讲真我唔系好钟意呢滴场合,有滴不习惯……
( U! N* A+ T/ f6 `熊猫带我系最少客人既地方角度睇!我既视觉范围可以睇到十几条囡" R) z7 r% s7 o, S& D+ o
难以下手,熊猫推荐一条風騷之王NO.833、系既無錯,都未入房見面就摸摸我細佬: G  F+ n. K2 y* `" S
可惜就系生的一般,睇起身都幾后生!我想熊貓既然敢大膽介紹應該服務無錯吧!5 w% A% J% e4 V, C
唉…算啦,反正唔想去争,而且熊猫又系甘樣個樣介紹點樣好。试下啦!
7 ?, P9 w  I; E" Q; ^$ a  l% H- P( s% k5 L5 ^
囡囡带我入房,呵呵呵!过程果然疯狂,难道呢个就系传说中既風騷大王: J& p- J- z( E8 x
一流程IOS服务都好好服务!前後都一齊沖涼, 沖涼用對波磨晒全身真係好正,
9 ~# A. n! n2 Y6 _* O! X# G上床吹簫食旦瀨袋底做到足, 上套到我發威, 小到佢面紅氣喘, 叫聲不絕,
& n$ k0 o3 x+ T# l. [: w到最尾佢仲狼過我, 反壓我主動騎上黎, 騎到自己個身拗晒後, 揸住佢對野比佢坐爆左. f5 v+ O$ F* k( i, e: M7 D
呢次…囡囡搞到我真系服佐9 i, |1 {/ ~, U1 s( A
活動期間拍到滴相片,分享下俾大家欣賞一下!!!!
. i5 N( b6 |2 S- I9 K8 U/ U

3 N; w. J* D) S5 m: U" M[attach]52693[/attach], d* ~/ R# J3 n" s

6 ]. U, f# r! H# K2 j: w[attach]52690[/attach]
5 @- h0 K% N9 N/ M1 y) e( M
' w' N. M2 Q. P[attach]52689[/attach]
  \9 G4 F9 E6 r0 H0 r: L5 _) l' M. c0 O4 [9 V. z
[attach]52688[/attach]  O0 r# u, N6 ?: H0 I

: v, d) w. g! ]. w; T[attach]52687[/attach]
1 {5 Q) `  Z, s! B) s; W/ ~. M
作者: vodafone804    时间: 2013-4-22 23:29
谢谢楼主分享
作者: 澳洲袋鼠    时间: 2013-4-23 00:45
尼玛,看不懂
作者: 116    时间: 2013-4-23 13:19
感觉囡囡样貌一般,多谢分享
作者: a87811017    时间: 2013-4-29 00:27
几风骚喔

欢迎光临 (http://xisn4.net/) Powered by Discuz! X3.2