标题: 常平熊猫场一路旅程間述心靈性情 [打印本页]

作者: callmew    时间: 2013-4-19 18:45
标题: 常平熊猫场一路旅程間述心靈性情
呢幾日心情都悶,每日都系因為滴小事發脾氣!好像囡人姨媽黎佐甘* x7 C& g1 C( h1 g
有人講我上火,有人講性生活不協調等等……每晚深夜都訓唔著,整個人都像顛佐
6 ]9 l6 {& G% v9 d1 L好想出去旅行散下心情,只不多時間又不允許!9 j; P3 q# f2 r8 P5 i) ^9 c; W

$ n; h" O% j# A- u人系煩既時候總系逼自己做滴平時想做又猶豫去做滴事
4 y# H" ]; O  f- b; v* b好像搵到藉口可以做啦、、、同她複合以來都未上過東莞,只想好好地同她一起!只不過生活總系變化多端
% y# h) p# H, W7 d2 A+ [無計打開陌生又熟悉既論壇做功課,睇到熟悉既操作模式,睇到陌生既場所同更新滴囡囡相片,忐忑不安既心情就系呢時出現佐& W6 D. D2 o' D4 S) d) I
一方面想住對唔起她,一方面睇到論壇上滴相片太過吸引人!哎、、、唔想去覽太多.解決目前糟糕既心情先...' T! h2 G7 a) C% L
# q- p: A. A- w0 k! o
翻佐幾間場既資料、睇到天悅熊猫更新佐好多新囡,想到同熊貓同好熟!!!順便都過去捧下他既場,為做爭取時間.彡都唔換即刻出發
) B9 A& I6 W" ?5 J7 n俾電話熊貓留定房,立即坐車出發.....上度天悅差唔多7點,由於趕時間連飯都唔記得吃,等下落黎之後先知肚有滴餓,睇到好多人系度食緊
, j! J6 N2 n- B+ Y哎,我過去嘗試下天悅提供的自助餐!食佐兩個雞蛋、青菜一貼、西瓜兩片加埋滴炒粉...啱啱食完天悅既花街就開始....8 U; g- Y5 b* s* L
睇到兩排差唔多有80條囡左右,都系滴新裝!!!由於太多怕眼花,又加上趕時間,好快就揀件瘦瘦地既湖南妹.講真既,我要求唔高,一般樣啱就OK) Z6 m0 @  u& s2 e  G; A
拿拿聲入房搞嘢,入房滴故事情節就唔去描述啦,留俾大家慢慢去幻想!一切都系照舊,囡囡服務都算OK!
9 n+ b. J3 n1 j' O" n3 L) j
6 Z' S1 i( q  C, j6 ^0 h$ e一出來都系好匆趕返去,只不過心情舒坦佐滴滴0 i* x5 h- h, t4 r. M4 B2 Y
返來寫呢張貼唔系為天悅做宣傳,只想訴發一下內心的歉疚,雖然心情舒坦佐好多!; R+ |* c) \. n2 P& v# V. m* l
但系心裏面多佐一份歉疚,但願以後一切可以順順利利,平安安啦!!!!

& I( O1 J, C: z+ L. `* a8 k2 o# k  f5 P$ j5 D
[attach]52173[/attach]  [attach]52172[/attach]
$ x1 U" S/ X  Z1 M9 Q. R2 G
5 }# R/ d. L5 y" A  h[attach]52171[/attach]  [attach]52170[/attach]- o1 I& p& N# ]" }

作者: josephou999    时间: 2013-4-19 18:47
呵呵,不错哦
作者: s.clear    时间: 2013-4-19 21:04
OK
作者: s.clear    时间: 2013-4-19 21:04
OK
作者: 1186779916    时间: 2013-4-19 21:24
KAN KAN
作者: felngs    时间: 2013-4-19 21:46
不错 第二张看着性感
作者: ym5672    时间: 2013-4-19 23:54
礼貌回复,感谢分享,看隐藏内容!
作者: kevin4fun    时间: 2013-4-20 17:09
以後一切可以順順利利
作者: koko1    时间: 2013-4-20 22:51

作者: gmm57d    时间: 2013-4-20 22:59
去找一下
作者: 逍遥¤天际    时间: 2013-4-21 00:30
值得一试

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2