标题: 熊猫间场586後生調皮,小弟以助人心態過去激情調教一番 [打印本页]

作者: ALEX--    时间: 2013-5-25 05:01
标题: 熊猫间场586後生調皮,小弟以助人心態過去激情調教一番
上次試過天悦,滴老死都話ok之後,早兩日再接再厲再上征途.一行四人到常平後先醫肚夠皮後揾番上次個經理熊貓訂房 安排埋架公司車接我地!一路睇滴熊猫的微信相册、睇到一个竟扬言妹妹痒痒,要CHING调教.睇到條都幾後生,夠正!叫熊貓幫我BOOK條囡NO.586。, ^5 H: u; M" ^% S/ Y; L
十分既路程黎到天悅!熊貓帶我滴老死去睇囡,我順便過去睇睇.可能係星期五關係  雖然囡囡唔算話少!但係見到唔少客陸陸續續入尼.

1 C+ I9 [- A# o5 s
$ ^( z. ^) V2 [- U8 Y8 A0 p' p/ F: t7 i( a2 r  `, L. j8 |
[attach]57073[/attach]* s% G% P8 M& E- Y1 R2 Y5 f, r

" e  ?, H& Q; `; O! A睇三排之後,我booK條囡過佐黎,囡囡帶我入房。之後問我要唔要跳翻Part舞先?我話唔使啦,我一手就揸住條囡既頭,推向我支搶度度,囡囡都好識做.+ T4 U; {$ D! f2 M1 W: v% t
囡囡的眼神直迷離。KB咗一镬,出咗子彈,其實招式都系大同小異,最重要就系態度同埋肯唔肯出功又出力,。。   之後仲幫我介紹天新出既服務,制服誘惑:系呢一刻開始我就系你既護士長、警察情人、虎豹等等……   - Y4 d4 y& N6 k6 E+ f

8 A% t0 m1 p, z) O% b( F4 ^6 X! y
總結:條囡夠後生、服務夠落力、皮膚夠滑夠嫩、只不過真系有滴調皮,機會留俾下位CHING去調教啦
" N4 V0 Y  v$ T7 }

6 q( U0 S$ G3 B  B8 c[attach]57072[/attach]
7 w* O5 X8 r' T, J1 |$ V/ i) f0 ?5 L* D* r# ?
[attach]57071[/attach]
# t9 W7 u  y& |% m: a3 }3 T9 J( I$ Z# f# Q9 J

. k% S1 _: n8 A. t" ^借熊猫张相片给大家分享一下,条女真的很正点4 d. Z0 @4 ]4 R; y$ B" U
) E2 n/ u! f, {; `& `7 \$ _' j0 \
[attach]57074[/attach]+ |- B# M# x+ ]8 K  q

: U" L: E. D% S. ^$ w2 s" X
作者: 常平熊猫经理    时间: 2013-5-26 19:54
精彩预定热线:15820804888
作者: swq8311    时间: 2013-5-27 09:10
又有新货了
作者: 大孩子大    时间: 2013-5-27 15:36

作者: slimilk    时间: 2013-5-27 23:52
这妞挺漂亮啊

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2