标题: HH熊猫度又一次寻欢记.值得一试 [打印本页]

作者: dissmm    时间: 2013-5-6 02:54
标题: HH熊猫度又一次寻欢记.值得一试
寻欢时间:2013.5.5/ W  m3 _! E0 P7 R0 }0 h
寻欢场所:HH国际
7 X- r4 L% f* b接待经理:熊猫" Y  o2 @! j3 A: Z" X
个人意见:经理招待热情.女孩素质高.价钱主打在750和850.
0 |& i1 ]" B$ U7 F! ?: W4 E环境意见:五星酒店,房间够大,地板有点旧
8 Q1 q. i: T; {2 W: N; v8 {! \
/ @( g* A; O: }4 w依幾日搵無到嘢吃.細佬硬挺不時傳來陣陣酸痛,下定決心出去輼食.聽講HH依幾日來佐好多囡囡.立刻給電話熊貓訂間房,出發40分鐘到.熊貓仲系像以前甘,好熱情接待....最后拣件6字头既新囡!!!750元全包接下黎入房帮正事!囡囡同我除低啲衫,跟手再自己除,衰到仲要係坐喺我細佬度除上身添,搞到我興奮到不得了,
0 P' t" G: ?2 {之後喺沖涼期\細佬一路冇辦法平復落嚟,囡囡同我玩水蕭又幾咁落力哦,
; g5 G# ?; G# g差啲就喺水床上畀人做底咗添,上返床度做服務,抹干身之後囡囡著返對絲襪,跟手幫我做服務,最緊要一點就係,囡囡用佢對腳係咁磨我,
" M$ Q# b4 n, S, P+ I2 J( B/ Z細佬唔畀你吹起都畀你磨起啦,服務做得咁上下,我嘅情緒更加興奮咗,除低一半嘅絲襪就著雨衣上馬,明顯感到細佬嘅一陣熱力,真係好有沖勁,情緒更3 c, G$ X. {0 f- o+ v
高漲,淨係對住啲鏡玩狗仔式,真係超正,大概堅持二十幾分鍾度,就順利交功!9 P# N' t6 T2 M. E& y% f7 Z7 s( O
HH呢排主打5同6字头滴囡囡,甘日睇到有成40条,可食率一半。听滴CHING话近排CP桑拿涨价得厉害,我个人觉得HH价钱都可以接受,但系有HH天悦个别红派升得好厉害.大家自己揸主意啦,小弟玩既场地吾多,觉得价钱都差吾多...最紧要系要玩得开心
; h$ Y$ Q2 g0 X  i
8 j; Q8 u  K) @/ n  |( j  H[attach]54538[/attach]  [attach]54537[/attach]  [attach]54536[/attach]0 {: u$ M1 O% c% ^! F

作者: chengqi027    时间: 2013-5-6 04:50

作者: 大孩子大    时间: 2013-5-6 08:45
的的顶顶顶顶顶顶顶顶顶顶
作者: 125723887    时间: 2013-5-6 08:46
回复看图!!!
作者: ym5672    时间: 2013-5-6 09:32
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: dissmm    时间: 2013-5-6 19:19

作者: GPS    时间: 2013-5-6 21:34
不错  哈哈哈哈哈哈
作者: koko1    时间: 2013-5-6 21:37

作者: hotfire110    时间: 2013-5-6 21:46
一套照片,能发几十次广告帖,真是佩服了。
作者: ACCAVC    时间: 2013-5-6 22:58
确实值得好好看看
作者: zzy180    时间: 2013-5-6 23:50
good!!!
作者: w09180125    时间: 2013-5-7 15:13
仔细看一下

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2