标题: 人有妻女去旅行,我單身一个去叫雞(熊猫场高模) [打印本页]

作者: callmew    时间: 2013-5-3 00:14
标题: 人有妻女去旅行,我單身一个去叫雞(熊猫场高模)
人有妻女去旅行,我單身一人去叫雞,黎到熊猫度,雞場冷清清.此時我失落既心情更加無法釋放!心裡更加渴望等等入房可以得到爆發
% Q& w0 P& P$ q 熊猫帶我入到選囡房間...囡囡一到、就其中第一位286條高既車模,令我起佐變態玩法既衝動,好!就她啦……

. R* J: e8 F6 ], v
- ]4 D7 z- Z7 _4 b  d7 t[attach]54242[/attach]0 i3 z7 L% u0 X# O
3 n. @. K  N& `; S" U1 o
拿拿聲入房,前奏風騷豔舞!286真系有一手、令我一直都未口爆成功既細佬無爭氣就出佐水、尼個值得贊!接住水床服務、由於286風騷既性格,時不時口吻同聲音勾引下你!細佬有頂起,又瘋狂亂搞完成佐第一Q.返度床上、以往出佐兩次水已經無咩感覺。就想睡覺休息下.只不過尼騷貨穿起情趣內衣。加上D音樂、細佬又頂起了、尼Q就有D耐、做佐三十分鐘!換裝無限個姿勢....一共出佐三次水、榨幹我爹!喔…救命喲……! G/ T) S; N( _
[attach]54245[/attach]* b8 {7 g* p# V( v# J; F
286系你激起我做青春男人既信心、我尼生都唔會忘記你既.今日總是有滴收穫,拍滴靚嘢俾大家欣赏下

1 g+ m# z+ e! b: h8 v2 @& s
8 q$ a  b& n9 g% @( B5 X[attach]54239[/attach]
8 ~( Z  V+ m6 W2 ~
. _9 b  S+ ~' P2 f0 B! f[attach]54241[/attach]
5 w& s2 W" Q; w
+ ~* o* E- @/ k+ `4 ~[attach]54240[/attach]% Y+ G# w8 H; p# w1 B

/ j* X. ]8 ]/ T, A0 v, S[attach]54243[/attach]% I. L2 I" r2 D: d" ?
3 j3 ~6 G# Z* ]8 {1 N6 r
[attach]54244[/attach]$ A9 J# a0 E' ]- Q) `' e! l

作者: allenallen    时间: 2013-5-3 00:28
谢谢楼主分享!!
作者: 杰哥仔    时间: 2013-5-3 01:26
常平汇华,支持下
作者: 漂浮的鱼    时间: 2013-5-3 08:12
哦不错的TN
作者: semimi1999    时间: 2013-5-3 08:53
好像很不错啊
作者: ym5672    时间: 2013-5-3 11:29
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享 !
作者: KELVINKWOKZ    时间: 2013-5-4 00:56
臉上一顆大痣。比較惡心。張的一般
作者: 2261567871    时间: 2013-5-5 01:52
丝袜很诱人
作者: luoluo5118    时间: 2013-5-5 10:56
有肉感  爽
作者: 火星幽灵    时间: 2013-5-5 11:13
这个技师妹妹的身材一流啊
作者: ym5672    时间: 2013-5-5 11:27
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: luoluo5118    时间: 2013-5-6 04:56
谢谢楼主分享!!
作者: luxi213    时间: 2013-5-6 15:04
真是不要命了,这么短时间做3次,吓人
作者: 寻爱觅性    时间: 2013-5-6 15:29
睇落身材唔错

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2