标题: 体验华盛顿顶级红牌368#偷拍照57片,给狼友分享 [打印本页]

作者: 咪发骚    时间: 2013-4-25 13:33
标题: 体验华盛顿顶级红牌368#偷拍照57片,给狼友分享
  上次CP滴蜡后刚刚一个礼拜,又系星期六早上,在公司搞掂晒手头上D嘢,下午1点未够就已经无事做了。由于上次玩过滴蜡后,BL意兴阑珊,留意咗一下论坛广告,见到华盛顿有SM字样,之前一直念念不忘玩SM,再加上BL系果个week嘅足彩市场中有所斩获,最紧要仲系果日天气特别好,一滴雨都无落过,又记起上次CP行中,知道阿虎就系去咗华盛顿,真系天时地利人和,唔去唔得(BL就系雷厉风行嘅性格,想去就去咖啦,唔似得其他LY去蒲都要搞好耐嘅计划)。正所谓“做生不如做熟”,去HSD当然第一时间搵阿虎啦,电话告知SM房间唔多咖,要嚟就趁快。BL果断出行,3点左右和谐号出发(其实张车票系3点半的,BL已经提早入闸了)。
" B$ Y0 _  S! D         4点左右嚟到同心宾馆,巡例电话问BZ有无车接送,电话那头竟然系个女,距话系阿虎的助理,而家部车满人正在回途中,建议BL打车去,到时候报销taxi费哦。BL觉得自己一个人又不赶时间,况且你话报销嗟,点知道系咪真咖?BL又未必一定会系你果度消费。公交BL熟啊,系无几远嘅公交站有条12路公交线,只需要1蚊就可以途径天鹅湖路附近甚至可以去到中元街啦,广大LY记住呢个贴士啦(睇BL蒲文,你一定有料到)。由于整路,公交在曼哈顿酒店正对面的小路那边停站,不过行过嚟都几方便,顺便影左张照片啦,入到曼哈顿又顺便搞多张(切记,BL唔系摄影发烧友啊,纯粹系影俾你哋睇咋)。
& g/ Q' z/ S/ K+ R+ |/ C        大约4点半上到8楼,报上电话尾数,有个女助理招呼BL(就系电话果个),跟住阿虎也出嚟了,问BL是否打车真系提出报销taxi费,BL当然话唔使啦,由距啦,最紧要D囡囡掂,其他都系次要。距跟住介绍一个姓武的,带领BL入休息房拣女,后来得知呢个就系论坛上的武松。饮过一罐红牛后,从武松口中得知阿虎已经荣升高层了,订房这些小事都由武松管了。呢度又系几个三唔识七嘅LY坐埋一堆一齐拣女,睇咗2批20几个左右,价钱最top都系930,BL最喜欢看护士装JS,身旁有几个LY都拣咗,BL嘛,当然系一贯作风,唔睇几十个都唔会郁手。跟住就陆陆续续有D落钟嘅JS过嚟。突然间有个胡须佬,好大件甘坐系隔离,小武话距一个多小时前已经嚟咗,预订咗红牌328,由于呢个场D红牌唔会等客人嘅,先到先得,只有客人等JS,叼拿星,BL就即管睇吓328 咩料,系等个过程中都有几个下钟JS过嚟,都唔系BL嘅菜,BL重点关注玩SM嘅JS。
* }' h7 d5 B; a4 n        终于,那个接待胡须佬嘅BZ带住328过嚟,BL一睇唔错几好,系今日看过30几个JS中最有FEEL的,心里希望胡须佬弹走距啦,等BL上嘛,点知胡须佬微笑点头,叼,又俾距截糊,你D胡须甘多,因住吉亲JS个波波啊。呢个时候阿虎过嚟同BL讲,有个前JM红牌今日刚刚过档,6点半可以睇。BL就先下楼,悠哉悠哉甘系曼哈顿对面间茶餐厅填饱个肚。刚过6点40分,小武通知话JS到了,go,顺便睇埋7点个花街先。去到一睇JS,368号,830全包,目测158身高B波,样子算可以啦,大眼睛苗条型,问距玩唔玩SM,唔玩就算啦,下次搵过第个玩。建议JS陪BL一齐睇花街,来回行咗一次花街后,武松系甘影相,BL对368JS讲,还是觉得你最靓啊,JS开心死啦,就系呢句说话,奠定咗当晚和谐嘅基调。
5 b- m; Y6 U7 g+ p  u         挽住JS只手上到9楼,BL拣咗间办公室情景房。一入到房间,报钟之后,BL就坐系大班椅上,JS就从椅旁开始诱惑BL,A片睇得多啊,BL淡定啊,唔理距,只管按遥控器选台睇TV,JS跟着系办公台前扭动蛇腰跳左一阵,跟住系办公台对面爬咗过嚟,坐系台上张开大腿,一望过去,黑色under,跟住坐系BL大腿上抚摸BL,女人坐系男人大腿上,男人边可以坐怀不乱啊,JS左摇右摆咗一阵,跟住蹲在地上(在办公台下),慢慢解开BL条牛仔裤,用D清洁用品洗刷干净后,直接KJ,BL坐系张大班椅继续享受,好有办公室偷情FEEL。KJ咗几分钟,硬了,JS只除咗条under戴上T就坐上嚟ML,JS好猛,好似想几分钟内解决战斗咁,BL亦开始由被动变主动,一个鲤鱼打坐抱起JS,放距系台面上,扯开距件衫,波波无B,裙依然着住,就咁系台面上ML起来,搞咗几分钟激烈碰撞后,叼拿星,台面硬梆梆,BL膝头哥都撞到痛,当然要落地转姿势后插,光住脚系地上搞真系唔方便,JJ软9埋,所以话AV上面的情节好多好难学咖,办公台ML唔实际啊,还是床上舒服啊。BL建议既然软了就算吧,冲完凉再做吧。水床FW不多说了,省略几百字,想了解嘅LY睇BL以前嘅蒲文吧,大同小异。水床后,BL希望JS跳个钢管舞,BL就罗起手机系咁影,JS马上要着翻件衫先俾BL影,仲要警告不能露脸露点。拍照过程中JS告诉BL,距之前系聚美668号,今天才过嚟华盛顿上班,BL心想,果然系红牌,小武果然无介绍错,除咗波波稍微细咗D之外,果然好玩。最后在床上MY,BT,DL,KJ,ML,就系无濑脚板底,过程也不表了,千遍一律也唔想写了,只系在大班椅果段值得介绍俾BL体验,今次BL仅出一Q,平咗以往最低记录,蚀水啊,哈哈!!( I" B! G7 e  I4 P- {5 {5 w
6 k0 b4 k" P3 a" |7 w
总结:以后去任何SN,不要点一般JS了,要点就要点红牌JS的,出嚟玩最紧要开心,要有回味,要有想写帖子分享俾LY的冲动。
- ?4 L, w+ i# ]* C5 E# @
  \+ h* I! A" e: G9 m国际惯例,回复睇57张图,应该肯定打破BL以往55张的个人最高记录,睇相睇到你哋傻,不喜勿回勿叼。0 g' q+ u! X4 [& {
[attach]53028[/attach][attach]53029[/attach][attach]53030[/attach][attach]53072[/attach][attach]53031[/attach][attach]53032[/attach][attach]53033[/attach][attach]53034[/attach][attach]53035[/attach][attach]53036[/attach][attach]53037[/attach][attach]53038[/attach][attach]53039[/attach][attach]53040[/attach][attach]53041[/attach][attach]53043[/attach][attach]53045[/attach][attach]53046[/attach][attach]53047[/attach][attach]53048[/attach][attach]53049[/attach][attach]53050[/attach][attach]53052[/attach][attach]53053[/attach][attach]53056[/attach][attach]53057[/attach][attach]53058[/attach][attach]53060[/attach][attach]53061[/attach][attach]53062[/attach][attach]53063[/attach][attach]53064[/attach][attach]53065[/attach][attach]53066[/attach][attach]53067[/attach][attach]53068[/attach][attach]53069[/attach][attach]53070[/attach][attach]53071[/attach]
8 a  ?& Z' D* Z' `% e
( U# d* @6 j! o. q2 q
作者: 吃牛鞭长大的    时间: 2013-4-25 14:38
樓主,頂你,謝分享。
作者: sheep100    时间: 2013-4-25 18:05
鼓励鼓励支持一下
作者: Teminal_LL    时间: 2013-4-25 18:16
地方萨芬撒范德萨
作者: 猪七戒    时间: 2013-4-25 18:16
作者: bai    时间: 2013-4-25 18:26
qqqqqqqqqqqqqqqqq
作者: xhj0001    时间: 2013-4-25 18:42
作者: jackhong99999    时间: 2013-4-25 19:19
看看先,谢谢分享
作者: thomas2008    时间: 2013-4-26 00:00
ffffffffffffffff
作者: huluwa    时间: 2013-4-26 01:13
鼓励鼓励支持一下
作者: aa135600    时间: 2013-4-26 01:27
很好
作者: aa135600    时间: 2013-4-26 01:27
不错
作者: chengjin    时间: 2013-4-26 07:40
爽歪歪
作者: chengjin    时间: 2013-4-26 07:40
爽歪歪
爽歪歪
作者: chengjin    时间: 2013-4-26 07:41
爽歪歪
作者: catdog999    时间: 2013-4-26 08:52
wawawawa
作者: site007    时间: 2013-4-26 11:11
牛X,很想去见见世面。。哈哈,
作者: maxthonhh    时间: 2013-4-26 15:21
不错不错
作者: 一个坏人    时间: 2013-4-26 15:46
作者: bbbefe    时间: 2013-4-26 15:56
AAAAAAAAAAAAA
作者: bbbefe    时间: 2013-4-26 15:56
AAAAAAAAAAAAA
作者: yyjj001    时间: 2013-4-26 16:17
鼓励鼓励支持一下
作者: rikeyli    时间: 2013-4-26 16:42
现在真是的太贵了
作者: rikeyli    时间: 2013-4-26 16:42
现在真是的太贵了
作者: 影月孤风    时间: 2013-4-26 21:39
多谢分享了
作者: keshaowu    时间: 2013-4-26 23:51
鼓励鼓励支持一下
作者: 性情男人1    时间: 2013-4-27 00:34

作者: py110    时间: 2013-4-27 10:10
多谢楼主分享
作者: sanna1976    时间: 2013-4-27 15:10
呵呵,真的很强大
作者: kevinseo    时间: 2013-4-28 10:41
围观。。。
作者: luoluo5118    时间: 2013-4-28 17:29
谢谢分享
作者: jk9hk    时间: 2013-4-29 10:18
都沒點精彩的看.
作者: 女神    时间: 2013-5-2 14:09
牛X,很想去见见世面。。哈哈,
作者: 青蛙浪子    时间: 2013-5-2 14:29
zhenshihaoxiangshouo
作者: 啊1111111    时间: 2013-5-2 21:47
看看再说!
作者: joeholtx    时间: 2013-5-2 21:49
是真的吗???
作者: ym5672    时间: 2013-5-3 11:30
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享 !
作者: ym5672    时间: 2013-5-3 11:30
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享 !
作者: 风度男    时间: 2013-5-4 14:39
图文并茂,比较详细,赞一个!
作者: 极品男    时间: 2013-5-4 23:26

作者: 女神    时间: 2013-5-6 19:49
工工工工工工
作者: iaaeagle    时间: 2013-5-7 15:57
这个确实 身高苗条,,摸样没看青
作者: ks2011    时间: 2013-5-19 22:13
頂你,謝分享
作者: 小贱人    时间: 2013-5-23 12:56
顶顶更健康
作者: 小贱人    时间: 2013-5-23 13:00
顶顶更健康   到此一游
作者: 洋鬼子    时间: 2013-5-24 12:55
值得一看  群主辛苦了
作者: 东莞13少    时间: 2013-5-24 14:10
值得一看  群主辛苦了
作者: 633949    时间: 2020-9-21 23:08
来看图的
作者: cc147258cc    时间: 2022-7-6 04:00
支持!!!!!!!!!
作者: 777850202    时间: 2022-7-14 02:21
项目部开会呢
作者: sterxie    时间: 2022-10-9 16:25
M16-4A所得到的多多多多多多多多
作者: vgghgffff    时间: 2022-10-12 01:44
点问问她了下来

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2