标题: 常平熊猫场直奸新囡612!!爽 [打印本页]

作者: 蒲恶狼    时间: 2013-4-23 21:52
标题: 常平熊猫场直奸新囡612!!爽
呢派唔知系唔系有關運氣問題定下自己能力有問題,好幾個顯目都談唔下就呢日就我一個人行到熱鬧繁華既街市度、殺時閒覺得自己好寂寞!! G# ^( a2 T" |3 O$ V* m
無奈下、臨時決定出發北上去尋歡!返度屋換套彡,出發東莞!( c7 d5 ?# b" w0 ?) Q
花佐一個鐘既時間系東莞逛場,行佐三間都未睇啱,真他老味撲街……如果係平時同睇老死過黎玩、我真係好容易搞掂!既然一個人出黎發洩!搵無到好既真係覺得對無住自己!最後決定過去熊猫间场望望!叫熊猫留房間,上到熊猫间场。又啱好撞到熊猫间场系度搞活動…… 囡囡都算好多、可能有80個左右!熊貓係度話今日真系好運啱活動開始就黎
, p& N3 k$ R' h8 [4 B" H 睇佐15分鐘既表演先開始花街揀囡,由於太多不想一個個去睇,相信第一感覺就NO.612啦!囡囡跟著帶我入房、一進房咩都無做帶套索性黎次強姦、囡囡都好配合!AV假裝反抗、表現出無系好願意、經過我既母指功黎回抽插同埋舔功!囡囡基本達到高潮、而我帶套就插、咩也情調都無……好快第一Q完事!休息佐十分鐘左右囡囡再照流程幫我IOS服務……(無想太傷腦去寫具體過程、相信各位玩過SN既都知道係點樣)
3 z; m9 w! p  _4 C! B, n# S  B 尼茨都算係搵啱人、一日既無開心我發洩佐…心情都好佐好多!本身買單750、我大方一次埋佐800!

% E- _% @2 q+ B9 O0 b0 w: }7 S* d% x, r6 M8 l
5 F1 J" ~9 t% E; U' q0 e0 Q
[attach]52828[/attach]
* ~: O6 m' D, l! f
* e9 `2 r  x" ^[attach]52827[/attach]& l7 {0 d6 R2 p5 E" f
* R" {1 O3 y8 c, k+ j3 v8 J
[attach]52826[/attach]% l2 q% T" o; r' ?+ }

作者: 华盛顿阿霞    时间: 2013-4-23 21:53
AAAAAAAAAAAA
作者: s27king    时间: 2013-4-23 21:58
感谢楼主分享
作者: chengjin    时间: 2013-4-24 01:19
?????
作者: chengjin    时间: 2013-4-24 01:19
?????
作者: lurenyyh    时间: 2013-4-24 12:36
谢谢楼主 储够弹药来试试
作者: 木子日今口    时间: 2013-4-24 12:54
多谢狼友推荐!
作者: 澳洲袋鼠    时间: 2013-4-24 23:42
尼玛,看不懂
作者: 澳洲袋鼠    时间: 2013-4-24 23:42
尼玛,看不懂
作者: chengqi027    时间: 2013-4-25 00:48

作者: vodafone804    时间: 2013-4-25 01:03
谢谢楼主分享

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2