标题: 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩 [打印本页]

作者: p神    时间: 2013-4-22 18:28
标题: 尋日过去熊猫间场、睇到舞花街人山人海!幾精彩
寻日过去熊猫间场、啱好撞睇到熊猫场搞舞花街活动、CHING好多、所谓人山人海!
0 A8 J& D8 Y/ j 讲真我唔系好钟意呢滴场合,有滴不习惯……9 y# m. d* x( ~6 c0 ]3 x* x, _
熊猫带我系最少客人既地方角度睇!我既视觉范围可以睇到十几条囡( x7 H' f7 u- ~: V
难以下手,熊猫推荐一条風騷之王NO.833、系既無錯,都未入房見面就摸摸我細佬
/ T# C/ R. a/ {$ c* F8 g3 }3 ~0 k 可惜就系生的一般,睇起身都幾后生!我想熊貓既然敢大膽介紹應該服務無錯吧!5 C  X% a0 O/ `/ S$ t* u
唉…算啦,反正唔想去争,而且熊猫又系甘樣個樣介紹點樣好。试下啦!
& o1 n0 a* l9 M( `# l7 }' g1 A& K7 C
- T5 u0 D! z1 ?: N% D囡囡带我入房,呵呵呵!过程果然疯狂,难道呢个就系传说中既風騷大王
& m1 r/ y; i2 C; T6 @4 o 一流程IOS服务都好好服务!前後都一齊沖涼, 沖涼用對波磨晒全身真係好正,
1 _, \; m0 j9 r: O上床吹簫食旦瀨袋底做到足, 上套到我發威, 小到佢面紅氣喘, 叫聲不絕,
7 f' P& g' K; k1 Y; b, ?到最尾佢仲狼過我, 反壓我主動騎上黎, 騎到自己個身拗晒後, 揸住佢對野比佢坐爆左
4 R% K5 L7 {! J' G 呢次…囡囡搞到我真系服佐3 O" ]6 o1 C6 ?: k; L1 D% }1 n
活動期間拍到滴相片,分享下俾大家欣賞一下!!!!

) V: h+ g$ p* b0 _, n! t' n9 y: t$ U: G
[attach]52693[/attach]- A+ ?6 x$ J9 a1 l" O

5 r* n. V) H0 Y' \[attach]52690[/attach]
5 s$ G: G3 y, j7 u( _1 P1 a
  I5 H) i# ]' \6 j8 U  u[attach]52689[/attach]6 M: z. T; c- q/ |( U. ]0 C* L
7 S' B; G2 O* \: k6 W1 t
[attach]52688[/attach]  l# E: d5 u9 W' n
0 K+ b  x7 Y. ?7 W& `9 h) W
[attach]52687[/attach]
5 C% O8 @6 ~# ?* j
作者: vodafone804    时间: 2013-4-22 23:29
谢谢楼主分享
作者: 澳洲袋鼠    时间: 2013-4-23 00:45
尼玛,看不懂
作者: 116    时间: 2013-4-23 13:19
感觉囡囡样貌一般,多谢分享
作者: a87811017    时间: 2013-4-29 00:27
几风骚喔

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2