标题: HH熊猫场騷婦868、下次再戰過啦!!! [打印本页]

作者: 蒲恶狼    时间: 2013-4-11 02:07
标题: HH熊猫场騷婦868、下次再戰過啦!!!
今朝早一訓起身打開微信就睇到熊貓動態發表幾張囡囡圖片、其中一個叫868既囡囡藝術照睇起身無錯!!!' {. \7 M/ D) S+ x  ^2 l2 u
熊貓中推薦話夠大波夠風騷,話服務都幾好!聽甘講好像都系 話中意滴類型甘...想住上次熊貓推薦621好無錯
( n  O! X, f1 |- R$ a就無懷疑他既話、立即準備搭車過去!!!叫熊貓留定條囡,黎到天悅見到條囡年紀好像偏大,有滴失望,,,勝在有啵啦
7 r* K3 s2 r$ M6 a0 H5 j% x既然都留佐就進房啦,往往性福都系失望中出現!!!條囡好醒,服務種式少見呀,一進房間音樂一放立即豔舞跳起身、、、勁呢!6 b5 t1 |, n1 F# a% a; }$ O
細佬經不起考驗硬佐起身,理你甘多!即起Q.瘋狂一覽壓到床上,囡囡都好配好瘋狂撫摸我全身,我系甘親對啵.他邊發出叫聲邊幫我脫彡
6 Y& N4 N) [, A第一Q就甘樣乾柴烈火之下完成佐、接下來囡囡涼都唔洗。有幫我含住,系嘴巴既高溫之下細佬又由不得自己有硬佐起身……$ S$ p3 S- \  i" c  W
兩個鐘出黎完成三Q,出來腳都軟佐,哎...我輸左俾條囡,下次再戰過啦!!!買單¥850搭車走人
; e* t: B% w! J' L% f
9 a' S' r4 }! F+ ~5 G% H系熊貓微信相冊度拿兩張囡囡既藝術照分享俾大家睇睇
! W. c9 W: I8 _% l: ]
2 o% j- E# H2 f$ f2 m) F8 H
[attach]50293[/attach]" {3 A" X0 t& ]$ q; {& H
$ K. T- x9 G& i  V$ `/ H
[attach]50292[/attach]
8 {+ B7 f9 f$ v, w# i8 ~4 E! [) l1 K, k3 I
[attach]50291[/attach]3 F! ]. _# Z* j. Q, e
7 {% |) M4 H% z) G: Y
[attach]50290[/attach]# X4 Y4 S: A6 |( T

作者: chengqi027    时间: 2013-4-11 04:30

作者: ym5672    时间: 2013-4-11 06:42
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: pato7ac    时间: 2013-4-11 09:32
不错不错
作者: s.clear    时间: 2013-4-11 22:37
感觉很风骚
作者: koko1    时间: 2013-4-11 22:55

作者: swq8311    时间: 2013-4-12 02:01
谢谢分享,看看去
作者: fscocacola    时间: 2013-4-12 12:42
有女人味
作者: 七杀    时间: 2013-4-12 19:46
果然够淫荡啊

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2