标题: 首试常平桑拿,林冲场958好玩得 [打印本页]

作者: 成哥    时间: 2013-5-17 10:14
标题: 首试常平桑拿,林冲场958好玩得
   - ?/ ]2 M. z3 _6 A4 h2 j$ t* ~
  长话短说,本来一直系玩开快餐同机场,听讲东莞常平服务业非常发达,咩花式都有!咁未心思思想去试试啦,问个Friend边度既安全又好玩,个Friend介绍话,常平有间场唔错,于是系个Friends度罗左林冲既电话。
+ i* Z; a8 G" y1 H' z6 K. j   3 A! a% T# _( Q2 j/ H
  电话约好到步常平后,林冲派车接我,去到酒店,报完订房信息,见到林冲,好热情,招呼唔错。同林冲一齐入房,开始简囡。囡囡一批批甘入来,林冲真系好有耐性,虽然我睇左好多批都未简岩,不过林冲全程无黑面一直都系笑住陪我简。话事话,呢度滴囡囡都几唔错,虽然一早我就有睇岩既,不过我谂住睇多滴,所以一直都无落手。最终,系林冲耐心推荐下,我选左958#,听林冲介绍,呢个囡囡服务超掂。其实我简中958#完全系比佢外形吸引,因为佢真系好有气质。' b/ m% v' ?8 e  f3 s( H( s
   + x9 A- {0 @7 w' q1 C, a* i4 {
  958主动拖住我只手入房。东莞ISO真系好多花式,比起快餐同机场简直系天堂与地狱既区别,多左唔知几多花式,而且仲有水床,好正!由于我习惯先冲凉再搞也,先哎囡囡帮我冲凉。驯系水床度比囡囡帮我服务。水中萧吹两啖就叫佢上床吹,上到床边调情两嘢囡囡就一口含住我条9,边吹边摇头,好有嘢性,仲黎个360度旋转,爽到死。吹吹下,又变成69式吹,一边玩佢小妹妹,一边享受吹箫既快感,最后要出时大力指插佢个西,全部爆响佢嘴入边,净系可以用一个字“爽”字来形容。跟住按摩一阵,细佬回复元气后,继续叫囡囡吹,硬左就来第二Q,带套插西,插到囡囡西水长流,快感一到,忍唔住,完成第二Q。
4 F- c. \  C5 I) S* r5 q   7 ]% z6 h- x+ Q1 n9 n  C1 [' @
  买单后,林冲安排专车送我到火车站,坐车番归!+ r+ J) X( ?! `% J, u+ F  X, j/ e

4 N/ N  G* ?2 B6 P$ X  东莞常平真系好好玩,以后睇来都会经常到常平啦,林冲场软硬件都OK,囡囡玩得,林冲招呼又好,呢度应该会成为我主场!6 E/ t+ g, C; R4 y
   - G; y+ A  {+ ]" ~7 H. R
  相,第一次去,唔敢影,加左林冲Q,响佢空间下载左几张958既相分享下。

: f% }5 `0 G2 C: V" o. _" R 1 x4 o, ^& f" i; @
[attach]55938[/attach][attach]55939[/attach][attach]55940[/attach][attach]55941[/attach]: C2 r9 w$ S. M2 Y$ Q1 w

作者: zyy12    时间: 2013-5-17 13:27
作者: 东莞霸王    时间: 2013-5-17 16:39
不错,好好顶一下!
作者: ym5672    时间: 2013-5-17 17:36
礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: 纳兰春成    时间: 2013-5-17 21:02
看一看图,谢楼主
作者: swq8311    时间: 2013-5-18 08:25
大波啊~~~~~
作者: 很粗的白萝卜    时间: 2013-5-18 10:51
好似好正甘喔条女
作者: dgztxsnlt    时间: 2013-6-1 12:33
支持LH,支持LHMM。

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2