标题: HH熊猫场騷婦868、下次再戰過啦!!! [打印本页]

作者: 蒲恶狼    时间: 2013-4-11 02:07
标题: HH熊猫场騷婦868、下次再戰過啦!!!
今朝早一訓起身打開微信就睇到熊貓動態發表幾張囡囡圖片、其中一個叫868既囡囡藝術照睇起身無錯!!!
2 L0 U* |5 i# H8 J5 N熊貓中推薦話夠大波夠風騷,話服務都幾好!聽甘講好像都系 話中意滴類型甘...想住上次熊貓推薦621好無錯  ^/ X5 ?8 }$ k; n/ Z
就無懷疑他既話、立即準備搭車過去!!!叫熊貓留定條囡,黎到天悅見到條囡年紀好像偏大,有滴失望,,,勝在有啵啦
5 K' k$ C9 i4 q既然都留佐就進房啦,往往性福都系失望中出現!!!條囡好醒,服務種式少見呀,一進房間音樂一放立即豔舞跳起身、、、勁呢!
( v, k; Z/ s8 A( }細佬經不起考驗硬佐起身,理你甘多!即起Q.瘋狂一覽壓到床上,囡囡都好配好瘋狂撫摸我全身,我系甘親對啵.他邊發出叫聲邊幫我脫彡
; n+ d( g$ b8 j5 o$ E! y第一Q就甘樣乾柴烈火之下完成佐、接下來囡囡涼都唔洗。有幫我含住,系嘴巴既高溫之下細佬又由不得自己有硬佐起身……. J5 v1 }% w: R/ V5 ^
兩個鐘出黎完成三Q,出來腳都軟佐,哎...我輸左俾條囡,下次再戰過啦!!!買單¥850搭車走人
, U( M7 o  Z" ^, j" z! {% K" ~+ K7 {# c3 ?. {
系熊貓微信相冊度拿兩張囡囡既藝術照分享俾大家睇睇

+ V0 e+ Y" g0 `: I9 `% V4 e! D/ d( n% V( M
[attach]50293[/attach]+ K% G! z% N  U# D9 f& e
: I6 W, m" |3 C7 E4 b
[attach]50292[/attach]9 t2 i+ ]7 F2 ]7 i: c" G
. h7 H8 m3 S7 z" n+ q
[attach]50291[/attach]7 G, K/ w# K5 @# j: B( _2 q) y
* v1 z5 b; n. d" u4 b6 M  ^
[attach]50290[/attach]
/ ^; k9 w/ H% B% Q
作者: chengqi027    时间: 2013-4-11 04:30

作者: ym5672    时间: 2013-4-11 06:42
打酱油路过,礼貌回复,看隐藏内容,感谢分享!
作者: pato7ac    时间: 2013-4-11 09:32
不错不错
作者: s.clear    时间: 2013-4-11 22:37
感觉很风骚
作者: koko1    时间: 2013-4-11 22:55

作者: swq8311    时间: 2013-4-12 02:01
谢谢分享,看看去
作者: fscocacola    时间: 2013-4-12 12:42
有女人味
作者: 七杀    时间: 2013-4-12 19:46
果然够淫荡啊

欢迎光临 (http://www.sh086.com/) Powered by Discuz! X3.2